15 września Międzynarodowy Dzień Kropki

   Uczniowie z klasy 2a uczcili Święto Kropki w niezwykły i ciekawy sposób. Zadaniem dla chętnych uczniów było „wyczarowanie” z różnych składników smacznej i zdrowej przekąski lub dania na kolację – oczywiście z KROPEK. Można było zaangażować całą rodzinę. Uczniowie mieli również opisać lub opowiedzieć jakich składników użyli i w jaki sposób pracowali. A oto twórcze dzieła Młodych Mistrzów Kuchni.
Monika Majerska

przepis na zupę na okrągło


Na sktóty

Biuletyn Informacji Publicznej

RODO

ZBLIŻAJĄCE SIĘ UROCZYSTOŚCI

Nie odnaleziono wydarzeń!

UCZESTNICZYMY W PROGRAMACH

Projekt zdalna szkoła

Projekt edukacyjny Lepsza Szkoła

Etwinning Projekt

Od Grosika Do Zlotowki

Projekt Ekologia

Stowarzyszanie dobra szkoła

Szkoła Promująca Zdrowie

Klub "Bezpieczna Szkoła"

Program far

BIBLIOTEKA SZKOLNA

Biblioteka szkolna

Skip to content